Informatie betreffende het coronavirus COVID-19


LET OP:

Wegens de corona-epidemie vragen wij u rekening te houden met de volgende maatregelen: 

U kan enkel online een afspraak boeken indien u geen voor COVID 19 verdachte symptomen hebt. 

Neem bij verkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts en grieperig gevoel, smaak of geurverlies, waterige diarree of uitzonderlijke vermoeidheid eerst telefonisch contact, betreed onze wachtzaal niet. Wanneer u contact heeft met COVID 19-positieve patiënten, dient u eveneens eerst telefonisch contact te nemen. Na telefonische inschatting, kan de arts u indien nodig verwijzen en aanmelden in onze triagepost; zodat u daar verder geholpen kan worden met voldoende beschermingsmaatregelen. 


Kom steeds met mondmasker en alléén naar uw afspraak (dubbelgevouwen vaatdoek of sjaal). Enkel indien noodzakelijk kan één begeleider u vergezellen. Deze dient ook een mondmasker te dragen en mag geen contact hebben met patiënten met het coronavirus.

Indien de stoelen in de wachtzaal bezet zijn, vragen wij om buiten of in de wagen even te wachten. 


Meer info over het coronavirus COVID-19, surf naar www.info-coronavirus.be.


Ter info: Door de huidige drukte hanteren wij momenteel een patiëntenstop.

Nieuwe medewerkster secretariaat vanaf 1/10/2021


Sinds vrijdag 1 oktober is Nele Hoeven gestart als nieuwe medewerkster op ons secretariaat. Nele is verpleegkundige en ze zal ons mede ondersteunen in telefonie, administratie en het verwerken van de medische dossiers. Het secretariaat is sinds 1/10/2021 beschikbaar van 8-12 uur en van 15-19 uur. 

Vaccinatiecampagne


Om deze corona-epidemie snel te vergeten, raden wij aan om je zeker te laten vaccineren!

Voor meer info: www.laatjevaccineren.be


Bouw nieuwe groepspraktijk!


In november 2020 werd de eerste hand gelegd aan de bouw van onze nieuwe groepspraktijk. Vanaf de zomer van 2022 willen we jullie verwelkomen in deze nieuwe groepspraktijk op de Kapelweg 22 te Maaseik. Dr. Baens, dr. Beenders, dr Knippenberg, dr. Van de Voorde en dr. Van Nuland zullen vanaf dan samenzitten op deze nieuwe locatie!


Nieuwe wachtpost


Huisarts bereiken in het weekend* in Kinrooi, Neeroeteren of Maaseik?

Gezien de corona-epidemie werken de nieuwe wachtposten in Bree en Pelt enkel op afspraak.

U belt eerst naar 011 60 40 60, de onthaalmedewerker boekt voor u een raadpleging of huisbezoek in na vraagstelling. Bij twijfel of Covid indicatie wordt u eerst telefonisch gecontacteerd door de arts. 

De arts kan u vervolgens medisch advies verlenen, een huisbezoek toewijzen, aanraden om naar de wachtpost te komen of verwijzen naar een triagepost of het ziekenhuis.

Dringende medische hulp nodig? Bel 112!

  • Wachtpost Bree: De Houborn 44, 3960 Bree
  • Wachtpost Pelt: Stationsstraat 76/6, 3910 Pelt

Voor meer informatie kan u terecht op www.huisartsenwachtpostnoordlimburg.be

*Het weekend betreft de periode van vrijdagavond 19u tot maandagochtend 8u. Op feestdagen van de avond voorafgaand aan de feestdag tot 8u de ochtend na de feestdag. Ook geopend op brugdagen. Wachtpost Bree is niet geopend van 23u30 t.e.m. 8u, dan helpt wachtpost Pelt u verder.